Windstar Cruises

Windstar Cruises
180 degrees From Ordinary
 
Windstar Cruises bestaat uit een vloot van kleine, luxe cruiseschepen en zeilschepen welke bekend staan om de intieme lifestyle van een jacht en de unieke reizen naar de beste kleine havens en verborgen bestemmingen ter wereld. De drie recent gerenoveerde zeiljachten beiden plaats aan 148 tot 310 gasten en varen naar 50 landen, met 150 havens in Europa, de Stille Zuidzee, de Caribbean en Centraal Amerika. 
In mei 2014 is de Star Pride in de vaart genomen en in mei 2015 zullen de Star Breeze en de Star Legend hieraan toegevoegd worden. Deze drie jachten zijn overgenomen van Seabourn, hebben enkel suites en elk een capaciteit van 212 gasten vullen de zeilschepen in de vloot aan en verdubbelen hiermee het aantal schepen in de vloot. 
 
De vloot bestaat uit zes schepen: drie zeiljachten en drie cruisejachten. Vanaf het moment dat u aan boord stapt, voelt het schip als uw privé jacht. De kleine schepen van Windstar Cruises zijn van precies het juiste formaat. Groot genoeg om u te verwennen en te vermaken, en toch klein genoeg om in de kleine havens aan te meren en onontdekte baaien te verkennen. Met slechts 148 tot 310 gasten aan boord, staat ieder moment van uw reis in het teken van uw wensen.
 
Kinderen aan boord
Het reizen met kinderen aan boord van de Windstar schepen wordt niet speciaal aangeraden. Er zijn geen faciliteiten voor kinderen en de rederij is niet op kinderen ingesteld.
Kinderen onder de 8 jaar worden gelimiteerd aan boord toegelaten.