Silver Discoverer

De Silver Discoverer is het derde expeditieschip van de vloot en is speciaal gebouwd om de meest afgelegen eilanden in de Stille Oceaan te verkennen. Door haar kleine formaat en de geringe diepgang kan het schip dicht langs ruige kusten varen.

De ruime dekken en de openbare ruimtes met prachtig panoramisch uitzicht benadrukken de prachtige, bijzondere bestemmingen die het schip bezoekt. De Zodiac boten aan boord laten u vanaf het water of tijdens de bezoeken aan land de bestemmingen nader ontdekken. Veel van de expeditie cruises varen naar de meest ongerepte koraalriffen ter wereld waar u kunt snorkelen of duiken. Ook is er een boot met een glazen bodem aan boord waarmee u de onderwaterwereld kunt bewonderen.

Aan boord geniet u van uw suite met zeezicht, uw eigen butler, de elegante lounges, open bar en de culinaire hoogstandjes in het restaurant. Verder kunt u ontspannen in het zwembad, sporten in het fitnesscentrum, of echt tot rust komen na een indrukwekkende dag tijdens een massage in de spa.