Seadream II

De jachten van SeaDream zijn ontworpen voor een ultra luxe jacht beleving. Teakhouten dekken, uitnodigende zitjes en lounges met veel ruimte om rond te wandelen of om gewoon te relaxen en te genieten van het uitzicht. Met al het comfort van thuis en meer laten de jachten van SeaDream een passie zien voor stijl, kwaliteit en informele perfectie.

De buitenhutten zijn allen uitgerust met een flat screen televisie, CD/DVD speler, iPod® docking station, minibar, Bvlgari® toiletartikelen, gepersonaliseerd briefpapier, exclusief Belgisch linnen en zachte badjassen. U kunt 24 uur per dag gebruik maken van roomservice.

Aan boord vindt u een bibliotheek met meer dan 1.200 boeken, een uitgebreide CD en DVD collectie, laptops waar u aan boord gebruik van kunt maken, verrekijkers, een zwembad en jacuzzi, een sauna en stoombad, de SeaDream Spa, fitnesscentrum en de unieke Balinese droombedden met een geweldig uitzicht over de zee. Op een heldere avond kunt u onder de sterren, bij het zwembad een concert of film bekijken. Voor popcorn en drankjes wordt gezorgd om de avond compleet te maken. Bij minder mooi weer wordt de film of het concert in de Main Salon getoond.

Alle maaltijden worden in open zitting geserveerd in het restaurant of buiten op het terras. Drankjes, inclusief geselecteerde top merken, zijn bij de prijs inbegrepen. Tijdens de lunch en het diner worden geselecteerde wijnen aangeboden. Geniet na het diner van een drankje in de Piano Bar, speel Black Jack in het casino, ontmoet andere gasten onder het genot van een cocktail in de Top of the Yacht Bar of ga naar één van de speciale feestjes en evenementen.