Queen Victoria

De Queen Victoria is het kleinere zusterschip van de Queen Mary 2, met ruimte voor 2.000 passagiers. Het schip heeft alles wat u van een schip van Cunard verwacht. Het echt Cunard design aan de buitenkant laat het klassieke van de rederij naar voren komen. Het interieur is warm en luxe, met marmer, hout en tapijt en stoffen van hoge kwaliteit. De luxe uitstraling komt zeer goed tot uiting in de Queens Room met haar kroonluchters en sierlijke balkons en het Royal Court Theater waar veel gewerkt is met rood- en goudtinten. In dit theater van drie dekken zijn privé balkons waar u in een intieme sfeer nog intenser kunt genieten van de shows die opgevoerd worden.

De dinerrestaurants zijn ook op dit schip van Cunard verdeeld aan de hand van de categorie accommodatie welke u boekt. Naast de hoofdrestaurants zijn er verschillende alternatieve eetgelegenheden waar u kunt kiezen uit bijvoorbeeld Mediterraanse gerechten, Aziatische fusion of heerlijke steaks. Een informeler diner is mogelijk in het Lido Restaurant.

Er is uiteraard meer te doen aan boord. Neem een kijkje in één van de designer winkels, geniet van een behandeling in de Cunard Health & Spa, zwem in één van de zwembaden of ontspan in een jacuzzi. Er zijn verschillende bars en lounges, waaronder de Commodore Club met panorama uitzicht, Café Carinthia voor de heerlijkste koffies en de Lions Pub voor een echt Engels glas bier. De Winter Garden is ook zeker een bezoek waard. In deze lichte en rustige ruimte voelt het alsof u echt buiten zit. Het glazen dak kan geopend worden op zonnig dagen.