Queen Elizabeth

Koningin Elizabeth is sinds 2010 het nieuwste luxe cruiseschip met plaats voor ruim 2.000 passagiers. Het schip is vernoemd naar en gedoopt door Hare Majesteit de Koningin van Groot Brittannië. Het schip herinnerend aan het rijke erfgoed van het eerste Cunard schepen. Met haar elegantie en moderne kenmerken is de Queen Elizabeth een favoriet van haar passagiers.

De klassieke stijl van het schip wordt goed gecombineerd met moderne faciliteiten. Er is onder andere een internetcentrum, een casino en een spa en fitnesscentrum. Een groot aantal van de buitenhutten hebben een privé balkon.

Er zijn verschillende restaurants waar u kunt dineren, welke afhankelijk zijn van uw hut categorie. Wanneer u verblijft in een Queens Grill suite of een Princess Grill suite dineert u in één van de luxe Grill restaurants en kunt u gebruik maken van exclusieve Grill Lounges. Verblijft u in een hut in de categorie A1 tot D8, dan kunt u dineren in het over twee dekken verdeelde Brittannia Restaurant. Het is uiteraard ook altijd mogelijk om informeel te dineren in het Lido Restaurant of in de Courtyard.

In het prachtige Royal Court Theater kunt u een show bekijken of een lezing bijwonen. Het is mogelijk om in dit theater een privé balkon te huren waarmee u in stijl kunt genieten van de mooiste shows.