Quantum of the Seas

Quantum of the Seas behoort tot de Quantum klasse en biedt plaats aan ruim 4.100 passagiers. Het is een groot, maar vooral vernieuwend schip. Naast de klimwand en de surfsimulator FlowRider heeft de Anthem of the Seas een aantal bijzondere extra faciliteiten. Het is mogelijk om te skydiven op zee of ruim 100 meter boven het schip van het uitzicht te genieten in de North Star capsule. In SeaPlex kunt u rolschaatsen, deelnemen aan de circus school of in botsauto's racen.

Ontspannen kan bij één van de zwembaden, bubbelbaden of in de Vitality Spa. Voor de kinderen is er de DreamWorks Experience met parades en meet & greets met de bekendste karakters uit Shrek, Madagascar en Kung Fu Panda. Daarnaast is er een speciaal waterpark en entertainment afgestemd op kinderen.

Met het nieuwe concept Dynamic Dining kunt u dineren waar, wanneer en wie u wilt. Er is geen vaste zitting en er zijn geen verplichte formele avonden. U kunt kiezen uit meer dan 18 restaurants, waaronder verschillende specialiteitenrestaurants waarvoor een toeslag berekend wordt. Daarna kunt u genieten van een Broadway show in het theater, een drankje drinken in één van de bars, clubs en lounges, of u kunt een gokje wagen in het casino.