maart 11, 2016 10:49 AM

Riviercruises

Ster Cruises heeft een uitgebreid aanbod riviercruises met verschillende rederijen en in verschillende vaargebieden. Rivieren in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk zijn ruim vertegenwoordigd in ons aanbod. Daarnaast is het ook mogelijk om een riviercruise te maken door minder voor de hand liggende bestemmingen als Portugal, Schotland, Rusland en diverse landen in Azië.

 

De schepen zijn ingedeeld in categorieën van Comfort tot Deluxe Plus. Alle schepen en vaargebieden zijn zorgvuldig geselecteerd zodat u kunt vertrouwen op de kwaliteit van de schepen, de uitstekende service aan boord en de fascinerende bestemmingen die u kunt bezoeken. 

 

Volpension aan boord van een riviercruiseschip betekent in de regel dat alle maaltijden zijn inbegrepen vanaf het diner op de eerste dag tot en met het ontbijt op de laatste dag. Bij enkele schepen zijn de wijnen bij de lunch en het diner inbegrepen en bij enkele schepen zijn alle drankjes aan boord inbegrepen. In dit laatste geval staat dat in de online brochure vermeld als 'all inclusive'. Bij 'all inclusive' zijn andere kosten van persoonlijke aard zoals wellness behandelingen en excursies niet inbegrepen. 

 

Ook tijdens het maken van een riviercruise is het gebruikelijk dat de fooien automatisch op uw boordrekening worden bijgeschreven. De bedragen voor deze fooien liggen lager dan tijdens een zeecruise. De bedragen variëren van € 5,- tot € 10,- per persoon per dag. Bij sommige schepen zijn de fooien bij de reissom inbegrepen of kunt u deze naar eigen inzicht geven. Dit wordt vermeld bij de betreffende schepen.

 

 

In onderstaade online brochure met een selectie van de mooiste riviercruises 2016 vindt u meer informatie over de routes, de schepen en de tarieven. De actuele beschikbaarheid van riviercruises is op aanvraag. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via de chat, e-mail of telefoon.

 

Share this:
Tags:

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Dank voor uw aanmelding.