Oceania Cruises

Oceania Cruises is in 2002 opgericht door de luxe cruise-industrie veteranen Frank Del Rio, Joe Watters en Bob Binder. De rederij is de grootste ultraluxe cruisemaatschappij ter wereld. Culinair, comfort, service en uitstekende kwaliteit zijn de pijlers die het vijfsterren product van Oceania Cruises definiëren en welke de rederij populair hebben gemaakt voor reizigers die een echt verfijnde en elegante reiservaring zoeken. 
De intieme en luxueuze schepen laten u de wereld verkennen in stijl en comfort. Op de verfijnde, stijlvolle, middelgrote schepen, vindt u een gezellige sfeer en een ongeëvenaard niveau van persoonlijke service met twee medewerkers per drie gasten. 

 
Als leider in bestemmingsgericht varen, vaart Oceania Cruises naar meer dan 330 havens over de hele wereld. De routes zijn uniek omdat ze een perfecte mix zijn van de belangrijkste bezienswaardigheden en afgelegen, bijzondere havens. Meerdere overnachtingen in één haven geven de gelegenheid tot een diepgaande, verrijkende ervaring op de bestemming en geeft reizigers de kans om zich onder te dompelen in de keuken, cultuur en geschiedenis van de havens die bezocht worden. 
 
Oceania Cruises is uitermate geschikt voor de veeleisende, moderne reiziger die op zoek is naar gerechten van wereldklasse, ongeëvenaarde persoonlijke service en een verrijkende, bestemmingsgerichte ervaring.

 
 
De Vloot
Het Oceania schip Marina biedt plaats aan 1.250 gasten en debuteerde in januari 2011. Haar zusterschip, de Riviera, is in mei 2012 in de vaart gekomen. Zij zijn samen met hun veelgeprezen zusterschepen Regatta, Insignia en Nautica, schepen die de beste culinaire ervaring op zee, warme en persoonlijke service en een ongeëvenaarde ervaring aan bestemmingen bieden. Deze laatste drie bieden plaats aan 684 passagiers. 
 
De schepen stralen zowel warmte en karakter als echte elegantie uit. De inrichting met exquise details zou men normaalgesproken alleen verwachten in een luxe privé villa. Met maximaal zes 
gastronomische restaurants met open zitting, is het diner een hoogtepunt van de Oceania cruise ervaring. Gasten kunnen dineren wanneer, met wie en waar ze willen. 
 
De beroemde Canyon Ranch SpaClub biedt naast een spa en fitness ook gerenommeerde wellness en lifestyle verrijkingsprogramma’s. Hun beroemde Canyon Ranch gerechten worden geserveerd bij het ontbijt, de lunch en het diner. 
 
Accommodaties
De accommodaties zijn verleidelijke en echte designer tentoonstellingen. Met rijke Wenge notenhouten lambrisering, soepele designer stoffen en luxueuze residentiële meubels; ademen zij comfort en elegantie. De Marina en Riviera zijn de enige schepen op zee waarbij de suites ontworpen en ingericht zijn door Ralph Lauren Home en de gerenommeerde Amerikaanse interieurontwerper Dakota Jackson.
 
Entertainment 
Het is te verwachten dat uw idee van entertainment verandert van dag tot dag, de schepen van Oceania bieden dan ook een overvloed aan verschillende mogelijkheden. Op sommige dagen wilt u misschien niets anders doen dan heerlijk een boek lezen, comfortabel genesteld in een privé cabana op het zonnedek. Andere dagen, als u wellicht zin hebt in iets actiefs, kunt u een power-wandeling maken over het dek in de frisse zeelucht, een verfrissende duik nemen in het zwembad of trainen met een personal trainer. 
 
Wat u ook wilt, de enorme verscheidenheid aan entertainment aan boord zorgt ervoor dat uw interesse voortdurend zal worden gewekt. Geniet van één van de gewaardeerde, vaak beroemde gastsprekers, die een historicus, naturalist of oud-ambassadeur kunnen zijn en staan te popelen om hun kennis met u te delen. De muzikale optredens zijn even verrijkend, en afhankelijk van de reis kunnen dit onder meer een live pianist, klassiek strijkkwartet, dynamische vocalisten en spectaculaire headliners zijn. Later op de avond kunt u uw geluk beproeven in het elegante casino in de stijl van Monte Carlo.
 
Kinderen aan boord
De minimumleeftijd voor kinderen is 1 jaar. Er zijn aan boord geen speciale faciliteiten voor kinderen.