MSC Meraviglia

MSC Meraviglia is een combinatie van innovatieve technologie, design en comfort. Met meer dan 33.000 m2 aan publieke ruimtes en plaats voor 5.714 gasten is het het grootste schip in de vloot van MSC Cruises.

Het twee dekken tellende atrium heeft een complete glazen wand voor een spectaculair uitzicht op zee. De overdekte boulevard met winkels, bars en lounges heeft een 480 m2 groot LED scherm waarop een digitale lucht te zien is welke prachtige uitzichten, zonsondergangen, zonsopgangen en sterrenhemels kan tonen. Het schip in schip concept voor VIP's, MSC Yacht Club, biedt ultieme luxe, privacy en persoonlijke service in combinatie met verschillende faciliteiten en entertainment. De exclusieve MSC Yacht Club beschikt onder andere over een ruim zonnedek, een zwembad en een restaurant speciaal voor MSC Yacht Club gasten.

Met faciliteiten als vier zwembaden, bubbelbaden, indoor pretpark, waterpark, casino, theater en een wellnesscentrum met fitnessruimte is MSC Meraviglia voorzien van alles wat u zich tijdens een cruise kunt wensen. In de a la carte restaurants kunt u genieten van mediterraans geinspireerde en internationale gerechten. Één van de specialiteitenrestaurants is het Eataly restaurant waar Italiaans slow food op de kaart staat. Voor een maaltijd in een informele setting is er het buffet restaurant of de pizzeria.