MSC Divina

Met als inspiratie Sophia Loren straalt MSC Divina glamour en elegantie uit. Het oog voor detail en stijl komt naar voren in alle ruimtes van het schip. Van een echt stenen plein tot een Swarovski kristallen trap en een Infinity Pool.

MSC Divina is één van de schepen in de Fantasia klasse. De schepen in de Fantasia klasse introduceren een nieuw concept van exclusiviteit en privacy: MSC Yacht Club. Dit schip in schip concept biedt ultieme luxe, privacy en persoonlijke service in combinatie met verschillende faciliteiten en entertainment. In de MSC Yacht Club is zelfs een speciale Sophia Loren Royal Suite, die door mevrouw Loren zelf ontworpen is.

De faciliteiten op MSC Divina zijn uitgebreid met maar liefst vijf zwembaden een uitgebreid wellness- en fitnesscentrum, een zonnedek speciaal voor volwassenen (tegen betaling), een theater en een casino. Er zijn verschillende bars en lounges, met onder andere een Italiaans Café en een sigaar lounge. Met vijf restaurants is er iedere dag een ruime keuze, met onder andere een steakhouse, Italiaans restaurant en een panorama disco restaurant.