ms Zaandam

ms Zaandam behoort tot de R-klasse schepen van de Holland America Line en heeft een capaciteit van 1.432 passagiers. Deze schepen zijn ontworpen om de oorspronkelijke klassieke uitstraling van de rederij weer te geven. Het schip is ingericht met veel glanzend donker hout, sierlijke eetgelegenheden en een originele kunst over het hele schip.

De Zaandam heeft een muzikaal thema wat tot uiting komt in de decoratie. Overal op het schip vindt u muziekinstrumenten zoals de saxofoon van Bill Clinton en gesigneerde gitaren van Queen, Eric Clapton en de Rolling Stones. In het atrium bevindt zich een Nederlands pijporgel in barok stijl, welke geinspireerd is op de traditionele draaiorgels.

Aan boord kunt u genieten van uiteenlopende faciliteiten: van het wellnesscentrum met fitnessruimte en het zwembad, tot de mogelijkheid van het volgen van digitale en culinaire workshops. U kunt zelf bepalen in welke van de vier restaurants u wilt dineren. In de avond kunt u vervolgens nog naar het casino, een show bekijken of dansen op live muziek in één van de lounges.