ms Prinsendam

De Prinsendam is het meest intieme schip van de Holland America Line en heeft als bijnaam de Elegant Explorer. Op het klassieke, elegante en stijlvolle schip is ruimte voor slechts 835 passagiers, waardoor de gasten het gevoel hebben dat zij op een klassiek jacht varen met alle ruimte en comfort van een luxe cruiseschip. Aan boord vindt u diverse kunstwerken, zowel beeldhouwwerken als schilderijen.

Onder de faciliteiten bevinden zich onder andere een zwembad, twee bubbelbaden, wellnesscentrum met fitnessruimte, bibliotheek, bioscoop, casino en een aantal winkeltjes. Op het teakhouten promenadedek kunt u genieten van het prachtige uitzicht.

Er zijn drie restaurant: een buffetrestaurant, het hoofdrestaurant en een specialiteitenrestaurant. Voor het specialiteitenrestaurant geldt een toeslag. In de Queen's Show Lounge kunt u 's avonds genieten van een show.

De Prinsendam maakt veelal bijzondere reizen. Vaar mee met een Grand Voyage rond Zuid-Amerika en Antarctica. Bezoek historische steden in heel Europa en de Zwarte Zee of ontspan tijdens een cruise in de Caribbean.