ms Koningsdam

De Koningsdam is het eerste schip in de Pinnacle klasse. Het interieur staat in het teken van muziek met vloeiende rondingen, sierlijke lijnen, veel licht en de verfijning en elegantie waar de rederij om bekend staat.

Het schip beschikt onder andere over twee zwembaden, meerdere bubbelbaden, een spa met fitnesscentrum en voor de kinderen en tieners is er Club HAL en de Loft. Vanuit het Crow's Nest heeft u een prachtig uitzicht, in de bibliotheek kunt u onder het genot van een kopje koffie een boek lezen en uw geluk kunt u testen in het casino. Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan diverse activiteiten, waaronder fitnesslessen, digitale workshops en kookworkshops. In Blend krijgt u de mogelijkheid om uw eigen wijn te creeren waar u vervolgens tjdens het diner van kunt genieten.

Voor het diner kunt u terecht in het hoofdrestaurant, het buffetrestaurant of in één van de vier specialiteitenrestaurants. Voor deze laatste vier geldt een toeslag. 's Avonds kunt u een show bekijken in het theater, meezingen in de Paino Bar of dansen in de nachtclub. Op de Music Walk zijn drie podia waar iedere avond varierende live muziek wordt gespeeld. De Music Walk bestaat uit het Lincoln Center Stage, B.B. King's Blues Club en Billboard Onboard.