ms Eurodam

De Eurodam is onderdeel van de Signature klasse schepen en biedt plaats aan 2.104 passagiers. Het belangrijkste verschil tussen de Vista klasse en de Signature klasse is de toevoeging van een extra dek waarmee ruimte is gecreëerd voor meer accommodaties en een aantal nieuwe faciliteiten, waaronder het Pan-Aziatische specialiteitenrestaurant Tamarind en de Silk Den Lounge vanwaar u een prachtig uitzicht over zee en over het schip heeft.

De Eurodam heeft een innovatief design en is modern ingericht. De kunstcollectie is samengesteld rond het thema de 'Nederlandse Gouden Eeuw'. De nadruk ligt hierbij op Nederlandse meesters en hedendaagse kunstenaars.

Het schip beschikt onder andere over twee zwembaden, meerdere bubbelbaden, een spa met fitnesscentrum en voor de kinderen en tieners is er Club HAL en de Loft. Vanuit het Crow's Nest heeft u een prachtig uitzicht, in de bibliotheek kunt u onder het genot van een kopje koffie een boek lezen en uw geluk kunt u testen in het casino. Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan diverse activiteiten, waaronder fitnesslessen, digitale workshops en kookworkshops.

Voor het diner kunt u terecht in het hoofdrestaurant, het buffetrestaurant of in één van de drie specialiteitenrestaurants. Voor deze laatste drie geldt een toeslag. 's Avonds kunt u een show bekijken in het theater, meezingen in de Paino Bar of dansen in de nachtclub of de BB King's Blues Club.