Independence of the Seas

Independence of the Seas is één van de schepen in de Freedom klasse en biedt plaats aan ruim 3.600 passagiers. Het middelpunt van het schip is de Royal Promenade, een promenade van 120 meter lang en 4 dekken hoog met verschillende restaurants, bars en winkeltjes.

De faciliteiten aan boord zijn innovatief en geschikt voor een zeer breed publiek. Sportievelingen kunnen hun hart ophalen bij de klimwand, op de surfsimulator FlowRider, het basketbalveld, de minigolfbaan, de ijsbaan of in het fitnesscentrum. Ontspannen kan bij één van de vier zwembaden, zes bubbelbaden of in de Vitality Spa. Voor de kinderen is er een speciaal waterpark en een activiteitenprogramma.

Dineer in het drie dekken tellende hoofdrestaurant of in één van de specialiteitenrestaurants. Voor de specialiteitenrestaurants wordt een toeslag berekend. In de avond kunt u genieten van een Broadway show in het theater, een film in de 3D-bioscoop, een drankje in één van de 22 bars, clubs en lounges, of u kunt een gokje wagen in het casino.