Harmony of the Seas

Harmony of the Seas behoort tot de Oasis klasse en is één van de grootste schepen ter wereld. Aan boord is plaats voor maar liefst 5.400 passagiers. Het middelpunt van het schip is Central Park, een echt park met diverse restaurants en winkels.

De faciliteiten aan boord zijn innovatief en geschikt voor een zeer breed publiek. Sportievelingen kunnen hun hart ophalen bij de klimwand, op de surfsimulator FlowRider, het basketbalveld, de ijsbaan of in het fitnesscentrum. Voor de echte avonturiers is er een zip line, waarmee u negen dekken boven Central Park van de ene naar de andere kant zweeft en The Ultimate Bliss: de hoogste glijbaan op zee met een afdaling van 10 dekken. 

Daarnaast zijn er nog drie nieuwe waterglijbanen die neerkijken op Central Park.

Ontspannen kan bij één van de zwembaden, bubbelbaden of in de Vitality Spa. Voor de kinderen is er de DreamWorks Experience met parades en meet & greets met de bekendste karakters uit Shrek, Madagascar en Kung Fu Panda. Daarnaast is er een speciaal waterpark en entertainment afgestemd op kinderen.

In de avond kunt u kiezen uit meer dan 20 restaurants, waaronder verschillende specialiteitenrestaurants waarvoor een toeslag berekend wordt. Daarna kunt u genieten van een Broadway show in het theater, een schaatsshow, een film in de 3D-bioscoop, een drankje in één van de bars, clubs en lounges, of u kunt een gokje wagen in het casino. Een bijzondere extra faciliteit aan boord is het Aqua Theater; een amphitheater met het diepste zwembad op zee, waar verschillende watershows opgevoerd worden.