Freedom of the Seas

Freedom of the Seas is één van de schepen in de Freedom klasse en biedt plaats aan ruim 3.600 passagiers. Het middelpunt van het schip is de Royal Promenade, een promenade van 120 meter lang en 4 dekken hoog met verschillende restaurants, bars en winkeltjes.

De faciliteiten aan boord zijn innovatief en geschikt voor een zeer breed publiek. Sportievelingen kunnen hun hart ophalen bij de klimwand, op de surfsimulator FlowRider, het basketbalveld, de minigolfbaan, de ijsbaan of in het fitnesscentrum. Ontspannen kan bij één van de drie zwembaden, zes bubbelbaden of in de Vitality Spa. Voor de kinderen is er de DreamWorks Experience met parades en meet & greets de bekendste karakters uit Shrek, Madagascar en Kung Fu Panda. Daarnaast is er een speciaal waterpark en entertainment afgestemd op kinderen.

Dineer in het drie dekken tellende hoofdrestaurant of in één van de specialiteitenrestaurants. Voor de specialiteitenrestaurants wordt een toeslag berekend. In de avond kunt u genieten van een Broadway show in het theater, een film in de 3D-bioscoop, een drankje in één van de 22 bars, clubs en lounges, of u kunt een gokje wagen in het casino.