Diamond Princess

Diamond Princess is één van de twee schepen van de rederij die in Japan gebouwd is. Het schip vaart dan ook veelvuldig rondom Japan.

De ruim 2.700 gasten kunnen zich overdag vermaken in één van de 4 zwembaden, 8 bubbelbaden of in het Japans geinspireerde wellnesscentrum met fitnessruimte. In avond kunt u bij Movies Under the Stars op een groot scherm naast het zwembad onder de sterrenhemel naar een film kijken, terwijl u comfortabel op een ligbedje ligt met een deken en popcorn.

Met Anytime Dining krijgt u de gelegenheid om te dineren waar, wanneer en met wie u wilt in één van de restaurants. Van informeel tot formeel, van traditioneel tot specialiteiten en van een snack tot een uitgebreid vijf gangen diner. Het is allemaal mogelijk. Tijdens het cruiseseizoen in Japan is geen open zitting beschikbaar en wordt er enkel gedineerd in vaste zittingen.

Overige faciliteiten bestaan uit onder andere diverse winkels, een casino, een discotheek, een theater en verschillende bars en lounges. Voor echte rust kunnen volwassenen terecht in The Sanctuary, welke enkel toegankelijk is voor volwassenen.