Dawn Princess

Dawn Princess staat bekend om de romantische sfeer die rond het schip hangt. Het schip is gedoopt door de originele cast van de serie waardoor de rederij wereldwijd bekend werd: The Love Boat. Het gehele jaar vaart het schip cruises rond Australie, Nieuw-Zeeland en de Stille Zuidzee. De valuta aan boord is de Australische dollar. Het middelgrote schip heeft een capaciteit van 1.998 passagiers.

Kijk 's avonds een film bij Movies Under the Stars. U kijkt hier op een groot scherm naast het zwembad onder de sterrenhemel naar een film, terwijl u comfortabel ligt op een ligbedje met een deken en popcorn.

Met Anytime Dining krijgt u de gelegenheid om te dineren waar, wanneer en met wie u wilt in één van de restaurants. Van informeel tot formeel, van traditioneel tot specialiteiten en van een snack tot een uitgebreid vijf gangen diner. Het is allemaal mogelijk.

Overige faciliteiten bestaan uit onder andere drie zwembaden, zes bubbelbaden, een fitnesscentrum, diverse winkels, een casino, een discotheek, een theater en verschillende bars en lounges. Voor echte rust kunnen volwassenen terecht in The Sanctuary, welke enkel toegankelijk is voor volwassenen, en het wellnesscentrum.