Cunard

Al meer dan anderhalve eeuw zijn de iconische schepen van Cunard een voorbeeld van traditionele, luxe zeereizen. De vloot heeft altijd bestaan uit de meest beroemde Ocean Liners in de wereld.
Cunard vaart haar gasten in stijl over de grote oceanen, tot in de verste uithoeken van de aardbol, met de wereldberoemde Queen Mary 2, Queen Victoria en Queen Elizabeth. Aan boord kan champagne gedronken worden in één van de salons, de hele nacht gewalst worden in grote balzalen, genoten worden van de meest heerlijke smaken in de restaurants, en kunnen in een ontspannen sfeer fascinerende gesprekken gevoerd worden op de buitendekken.  
 
Ontdek het rijke erfgoed van de rederij tijdens een luxe cruise op één van haar legendarische schepen.
 
Aan boord
Een cruise met Cunard is niet alleen een kans om te ontspannen. U krijgt ook de gelegenheid om uw hersens te prikkelen met een scala aan interessante sprekers uit de verschillende vakgebieden: kunst, literatuur, astronomie, dans en geschiedenis.
 
Diner, entertainment en overige activiteiten aan boord zijn allemaal inclusief in de cruise prijs. Ervaar de verfijnde elegantie en de uitstekende service waar Cunard om bekend staat. Van de begroeting door medewerkers met witte handschoenen tijdens de inscheping tot de attente service van uw hut steward. Met de ‘White Star Service’ zal geen detail ongemerkt blijven. 
 
Kinderen aan boord
De minimumleeftijd voor kinderen is 6 maanden. Tijdens wereldcruises, exotische cruises en trans-Atlantische cruises is de minimumleeftijd 12 maanden.