Crown Princess

"Come back new", de slogan van Princess Cruises, is geheel van toepassing na een cruise op de Crown Princess. Het schip heeft een capaciteit van 3.080 passagiers en is voorzien van alle mogelijke moderne faciliteiten.

Kijk 's avonds een film bij Movies Under the Stars. U kijkt hier op een groot scherm naast het zwembad onder de sterrenhemel naar een film, terwijl u comfortabel ligt op een ligbedje met een deken en popcorn.

Met Anytime Dining krijgt u de gelegenheid om te dineren waar, wanneer en met wie u wilt in één van de restaurants. Van informeel tot formeel, van traditioneel tot specialiteiten en van een snack tot een uitgebreid vijf gangen diner. Het is allemaal mogelijk.

Overige faciliteiten bestaan uit onder andere vier zwembaden, negen bubbelbaden, een fitnesscentrum, diverse winkels, een casino, een discotheek, een theater en verschillende bars en lounges. Voor echte rust kunnen volwassenen terecht in The Sanctuary, welke enkel toegankelijk is voor volwassenen, en het wellnesscentrum.