Coral Princess

Coral Princess is één van de twee schepen van de rederij welke speciaal gebouwd is om door het Panamakanaal te varen. Maar liefst 90% van de hutten voor de 2.000 gasten heeft zicht op zee en 700 hutten beschikken over een privé balkon.

Kijk 's avonds een film bij Movies Under the Stars. U kijkt hier op een groot scherm naast het zwembad onder de sterrenhemel naar een film, terwijl u comfortabel ligt op een ligbedje met een deken en popcorn.

Met Anytime Dining krijgt u de gelegenheid om te dineren waar, wanneer en met wie u wilt in één van de restaurants. Van informeel tot formeel, van traditioneel tot specialiteiten en van een snack tot een uitgebreid vijf gangen diner. Het is allemaal mogelijk.

Overige faciliteiten bestaan uit onder andere drie zwembaden, vijf bubbelbaden, een fitnesscentrum, diverse winkels, een casino, een discotheek, een theater en verschillende bars en lounges. Voor echte rust kunnen volwassenen terecht in The Sanctuary, welke enkel toegankelijk is voor volwassenen, en het wellnesscentrum.