Caribbean Princess

"Come back new", de slogan van Princess Cruises, is geheel van toepassing na een cruise op de Caribbean Princess. Het schip wat in 2004 is opgeleverd heeft een capaciteit van 3.142 passagiers en is voorzien van alle mogelijke moderne faciliteiten.

Movies Under the Stars werd geintroduceerd op dit schip. Op een groot scherm naast het zwembad kunt u onder de sterrenhemel een film kijken, terwijl u comfortabel ligt op een ligbedje met een deken en popcorn.

Met Anytime Dining krijgt u de gelegenheid om te dineren waar, wanneer en met wie u wilt in één van de tien restaurants. Van informeel tot formeel, van traditioneel tot specialiteiten en van een snack tot een uitgebreid vijf gangen diner. Het is allemaal mogelijk.

Overige faciliteiten bestaan uit onder andere vijf zwembaden, negen bubbelbaden, een fitnesscentrum, diverse winkels, een casino, een discotheek, een theater en verschillende bars en lounges. Voor echte rust kunnen volwassenen terecht in The Sanctuary, welke enkel toegankelijk is voor volwassenen, en het wellnesscentrum.