Azamara Quest

De schepen van Azamara Club Cruises ademen de sfeer uit van een boetiekhotel in combinatie met een club. Voeg hier warme persoonlijke service aan toe en u krijgt het idee van hoe het voelt om mee te varen op één van de Azamara Club Cruises.

De Azamara Quest heeft plaats voor 686 gasten. 93% van de hutten en suites bieden uitzicht op de oceaan en 68% heeft een eigen veranda. Door het formaat van het schip is het mogelijk om havens te bezoeken waar grotere cruiseschepen niet heen kunnen en kan het schip vaak in het centrum van een stad aanleggen. De luxe inrichting, ruimte, persoonlijke service en de bijzonder club-sfeer zijn kenmerken van de Azamara Quest. Aan boord kunt u ontspannen in de Spa tijdens een schoonheidsbehandeling of een massage en kunt u genieten van de zon bij het zwembad.

In de verschillende bars en restaurants krijgt u de heerlijkste gerechten en bijzondere wijnen. In de bibliotheek of in één van de bars vindt u de rust om een boek te lezen en in de avond is er een divers aanbod aan entertainment. Bekijk een show in de Lounge, bezoek het casino of kijk rond in één van de winkels.